PEAS, BEETROOT KURUMA
INGREDIENTS
Beetroot 2, cut into small pieces
Peas 1/2 cup
Curd 1/2 cup
Rice Flour 1 tsp
For GRAVY
Onion 1, big size, chopped
Green Chillies 4 Nos
Ginger 1 inch long
Garlic 1 pal
kaskasa 2 tsp
cashew nuts a few
Coconut 1/4 cup
METHOD
Peel, cut beetroot in small pieces and BOIL along with Peas.
Grind all the items for Gravy into a paste.
Combine salt, rice flour, and gravy in a bowl.
See that no lumps are formed.
Add this to the vegetables (beet + peas) and stir to combine.
Cook for 5 minutes.
Add curd.
Rajappa
19:50 on 23 Dec 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
-
நம் வீடுகளில் (13ஆம் நாள் சுபஸ்யம்) க்ரேக்கியத்தன்றோ அல்லது சுமங்கலிப் ப்ரார்த்தனைக்கு மறுநாள் செய்யும் ஸ்வாமி சமாராதனையன்று செய்யும் சமையலை...
-
நம் வீடுகளில் செய்யும் சுமங்கலிப் ப்ரார்த்தனைக்கு பண்ண வேண்டிய சமையலை விவரமாக காண்போம். 5 சுமங்கலிகளையும், 1 கன்யாப் பெண்ணையும் அழைக்க வேண...
-
திருவாதிரை கூட்டு செய்ய பல காய்கறிகள் தேவைப்படுகின்றன - எல்லாம் கொஞ்சம் கொஞ்சம் போதும்; ஆனால் கடையில் கொஞ்சம் கேட்டால் கொடுப்பதில்லை ! என்ன ...
really nice trip for a tasty recipe
ReplyDelete