PEAS KURUMA
Ingredients
Peas 2 cups
Onion 1/4 chopped
Dhania powder 2 tsp
Jeeraga powder 1 tsp
Milagai powder 2 tsp
haldi 1 tsp
Oil 2 tbsp
For Paste
Onion 1 chopped
tomatoes 2 large size
Coconout, grated 2 tbsp
Grambu 3
Lavanga Pattai 1 inch long
Poondu 4 pal
Ginger 1 inch
For Seasoning
Jeeragam, Kadugu, Kariveppilai 1 tsp each
METHOD
Heat oil, saute the items (for paste) one by one.
Allow to cool and then make a paste in the mixie.
Add oil and saute the items for seasoning.
Add the paste.
Add dhania powder, mirchi powder. haldi powder, salt.
Add peas along with 1 1/2 cups water, bring to boil.
Simmer for 5 minutes. Add koththamalli thazhai.
Rajappa
18:40 on 23 Dec 2009
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
DAHI BHINDI
DAHI BHINDI Ingredients ...
-
நம் வீடுகளில் (13ஆம் நாள் சுபஸ்யம்) க்ரேக்கியத்தன்றோ அல்லது சுமங்கலிப் ப்ரார்த்தனைக்கு மறுநாள் செய்யும் ஸ்வாமி சமாராதனையன்று செய்யும் சமையலை...
-
நம் வீடுகளில் செய்யும் சுமங்கலிப் ப்ரார்த்தனைக்கு பண்ண வேண்டிய சமையலை விவரமாக காண்போம். 5 சுமங்கலிகளையும், 1 கன்யாப் பெண்ணையும் அழைக்க வேண...
-
அது மாகாளியா, அல்லது மாகாணியா? பெயர் என்னவாயிருந்தால் என்ன, அது மலைப்பிரதேசங்களில் விளையும் ஒரு மரத்தின் வேர். கூகிளில் தேடியபோது, இந்தக் ...
No comments:
Post a Comment