RAAJMA SOUP
1/4 cup rajma, 1 cup chopped onions, 3 cloves garlic, 1 1/2 cups tomatos chopped, 1/2 tsp chilli powder, 1 tsp lemon juice, 1 1/2 tsp oil, salt to taste
FOR SERVING : Finely chopped tomatoes, chopped spring onions, Chopped Capsicum.
METHOD :
Wash the rajma and soak in water overnight. Next morning, drain thoroughly.
Heat oil, add onions, garlic, and fry for a minute or two. Add tomatoes, chilli powder, salt and fry again for a minute. Add rajma and six cups of water and cook in a pressure cooker. Blend in a mixie to a smooth paste. DO NOT DRAIN. Add lemon juice. Serve hot with tomatoes, capsicum.
Rajappa
24 Nov 2007
12:05 PM
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
DAHI BHINDI
DAHI BHINDI Ingredients ...
-
நம் வீடுகளில் (13ஆம் நாள் சுபஸ்யம்) க்ரேக்கியத்தன்றோ அல்லது சுமங்கலிப் ப்ரார்த்தனைக்கு மறுநாள் செய்யும் ஸ்வாமி சமாராதனையன்று செய்யும் சமையலை...
-
நம் வீடுகளில் செய்யும் சுமங்கலிப் ப்ரார்த்தனைக்கு பண்ண வேண்டிய சமையலை விவரமாக காண்போம். 5 சுமங்கலிகளையும், 1 கன்யாப் பெண்ணையும் அழைக்க வேண...
-
அது மாகாளியா, அல்லது மாகாணியா? பெயர் என்னவாயிருந்தால் என்ன, அது மலைப்பிரதேசங்களில் விளையும் ஒரு மரத்தின் வேர். கூகிளில் தேடியபோது, இந்தக் ...
No comments:
Post a Comment