Ingredients
Large corn cobs (bhutta) :- 6
Butter :- 2 tbsp
Cabbage (chopped) :- ½ cup
Carrot (cut) :- 1
Cornflour :- 1 tbsp
Salt :- To taste
Method
Cook the corn kernels in a pressure cooker until soft.
Keep 1/4 cup of cooked corn kernels aside.
Grind the remaining corn kernels.
In a pan, heat butter and once the butter melts completely, pu tcarrot and cabbage.
Fry for a minute.
Combine 6 cups water, salt and corn in it.
Stir well.
Cook for about ten minutes.
In half cup of water, add 1 tbsp. cornflour.
Mix well.
Now put ¼ cooked whole corn kernels which we kept aside.
Cook for additional five minutes.
Serve hot.
rajappa
26-01-2014
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
DAHI BHINDI
DAHI BHINDI Ingredients ...
-
நம் வீடுகளில் (13ஆம் நாள் சுபஸ்யம்) க்ரேக்கியத்தன்றோ அல்லது சுமங்கலிப் ப்ரார்த்தனைக்கு மறுநாள் செய்யும் ஸ்வாமி சமாராதனையன்று செய்யும் சமையலை...
-
நம் வீடுகளில் செய்யும் சுமங்கலிப் ப்ரார்த்தனைக்கு பண்ண வேண்டிய சமையலை விவரமாக காண்போம். 5 சுமங்கலிகளையும், 1 கன்யாப் பெண்ணையும் அழைக்க வேண...
-
அது மாகாளியா, அல்லது மாகாணியா? பெயர் என்னவாயிருந்தால் என்ன, அது மலைப்பிரதேசங்களில் விளையும் ஒரு மரத்தின் வேர். கூகிளில் தேடியபோது, இந்தக் ...
No comments:
Post a Comment