13 January 2018
Baby Potato Fry - 01
Ingredients:
Baby Potatoes --- 750 g
oil ----- 5 tbsp.
Marinade
Fresh curd --- 1/2 cup
Ginger-Garlic paste ----- 1 tbsp.
Mirchi powder --- 2 tsp
Pepper powder --- 1 tsp
Garam masala powder --- 1 tsp
Lemon juice --- 1 1/2 tbsp.
Turmeric powder --- 1/2 tsp
salt, to taste
Method
Boil the potatoes and peel them.
Add all the items listed under "Marinade" and mix well. Whisk well for a couple of seconds.
Add the peeled potatoes and mix thoroughly.
Refrigerate and let it rest for 3 hours.
Pour oil in a a pan and heat it.
Add the potatoes with curd.
Cook over a high flame for 5 minutes. Till the marinade thickens.
Reduce flame to Simmer and cook for 20 minutes.
Turn the potatoes gently with a spatula.
Put off the flame, garnish the potatoes with kothamalli.
Eat with rice.
Rajappa
22-01-2014
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
DAHI BHINDI
DAHI BHINDI Ingredients ...
-
நம் வீடுகளில் (13ஆம் நாள் சுபஸ்யம்) க்ரேக்கியத்தன்றோ அல்லது சுமங்கலிப் ப்ரார்த்தனைக்கு மறுநாள் செய்யும் ஸ்வாமி சமாராதனையன்று செய்யும் சமையலை...
-
நம் வீடுகளில் செய்யும் சுமங்கலிப் ப்ரார்த்தனைக்கு பண்ண வேண்டிய சமையலை விவரமாக காண்போம். 5 சுமங்கலிகளையும், 1 கன்யாப் பெண்ணையும் அழைக்க வேண...
-
அது மாகாளியா, அல்லது மாகாணியா? பெயர் என்னவாயிருந்தால் என்ன, அது மலைப்பிரதேசங்களில் விளையும் ஒரு மரத்தின் வேர். கூகிளில் தேடியபோது, இந்தக் ...
No comments:
Post a Comment