Ingredients
1 tbsp olive oil (refined groundnut oil can also be used)
1 cup carrots, diced
1 cup onions, diced
1 cup white gourd (Poosani kai),diced
1 tsp ginger, grated
1 1/2 litre lentil or vegetable stock
2 tbsp chopped fresh herbs (like kothamalli)
1 cup sprouts
sliced lemon
Method
Over moderate heat, cook all vegetables in the oil until soft.
Add stock, ginger and bayleaf. Bring to a boil.
Pour it in soup bowls or mugs. Top with herbs (kothamalli).
Add a handful of sprouts and a slice of lemon.
Serve.
rajappa
11:10 AM
20 July 2010
** from Readers' Digest, January 2010
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
DAHI BHINDI
DAHI BHINDI Ingredients ...
-
நம் வீடுகளில் (13ஆம் நாள் சுபஸ்யம்) க்ரேக்கியத்தன்றோ அல்லது சுமங்கலிப் ப்ரார்த்தனைக்கு மறுநாள் செய்யும் ஸ்வாமி சமாராதனையன்று செய்யும் சமையலை...
-
நம் வீடுகளில் செய்யும் சுமங்கலிப் ப்ரார்த்தனைக்கு பண்ண வேண்டிய சமையலை விவரமாக காண்போம். 5 சுமங்கலிகளையும், 1 கன்யாப் பெண்ணையும் அழைக்க வேண...
-
அது மாகாளியா, அல்லது மாகாணியா? பெயர் என்னவாயிருந்தால் என்ன, அது மலைப்பிரதேசங்களில் விளையும் ஒரு மரத்தின் வேர். கூகிளில் தேடியபோது, இந்தக் ...
No comments:
Post a Comment