Ingredients
Large corn cobs (bhutta) :- 6 
Butter :- 2 tbsp 
Cabbage (chopped) :- ½ cup 
Carrot (cut) :- 1 
Cornflour :- 1 tbsp 
Salt :- To taste 
Method
Cook the corn kernels in a pressure cooker until soft. 
Keep 1/4 cup of cooked corn kernels aside. 
Grind the remaining corn kernels. 
In a pan, heat butter and once the butter melts completely, pu tcarrot and cabbage.
Fry for a minute. 
Combine 6 cups water, salt and corn in it. 
Stir well. 
Cook for about ten minutes. 
In half cup of water, add 1 tbsp. cornflour. 
Mix well. 
Now put ¼ cooked whole corn kernels which we kept aside. 
Cook for additional five minutes. 
Serve hot. 
rajappa
26-01-2014
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
- 
நம் வீடுகளில் (13ஆம் நாள் சுபஸ்யம்) க்ரேக்கியத்தன்றோ அல்லது சுமங்கலிப் ப்ரார்த்தனைக்கு மறுநாள் செய்யும் ஸ்வாமி சமாராதனையன்று செய்யும் சமையலை...
- 
திருவாதிரை கூட்டு செய்ய பல காய்கறிகள் தேவைப்படுகின்றன - எல்லாம் கொஞ்சம் கொஞ்சம் போதும்; ஆனால் கடையில் கொஞ்சம் கேட்டால் கொடுப்பதில்லை ! என்ன ...
- 
நம் வீடுகளில் செய்யும் சுமங்கலிப் ப்ரார்த்தனைக்கு பண்ண வேண்டிய சமையலை விவரமாக காண்போம். 5 சுமங்கலிகளையும், 1 கன்யாப் பெண்ணையும் அழைக்க வேண...

 
 
No comments:
Post a Comment